Замяна и връщане

Ако желаете да замените получения продукт за друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 0893 802 902, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, който ще Ви дадем. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря пратката, е да не е минала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и документи. Попълнете формуляра за замяна или връщане ( ИМА ГО КАЧЕН НА САЙТА )

Моля, не изхвърляйте кутията или документацията.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0893 802 902

 

ВРЪЩАНЕ

 

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 0893 802 902. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт ( ИМА ГО КАЧЕН НА САЙТА). Отново можете да го изпратите до офис на Еконт. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане .След това, в рамките на 14 работни дни, ще възстановим сумата във посочен от Вас офис на ЕКОНТ във формуляра за замяна и връщане.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 14 работни дни.

 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!